Sider

Om meg!

Fjelljente på 31 år fra forblåste Jæren i Rogaland. Jeg har alltid vert glad i natur, oppvokst på gard langt fra folk og trives med det. Lidenskapen for fjellet kom for fullt for noen år siden, etter det har jeg brukt hver eneste ledige stund på tur i fjern og nær fjellheim.

Skriver om mine turer på jakt etter turisthytter, toppturer, flotte elver, sykkel og kajakkturer rundt om i Norge. Legger ved tips og råd til deg som deler min entusiasme.

Alle bilder i bloggen er mine egne. Bloggen er under oppbyggning.


2 kommentarer:

 1. Hei Silje. jeg likte bloggen din. mange gode erfaringer du deler her :)
  Jeg er på jakt etter et ok sted jeg kan slå opp telt med et bra fiskevann. Jeg har ikke sovet i telt på 15år så ønsker at den første turen skal være litt lett. bør ikke være for langt ifra bilen :)heh
  Hvis du kjenner til et sted det går an å leie kano osv er det også et stort pluss. håper du har tid til å svare :)

  hilsen Rune Andersen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei!Beklager jeg ikke har svart, har ikke vert inne på ei stund. Jeg er ingen fisker, så kjenner ikke til de fine fiskeplassene. Lå nettopp i telt i nærheten av Børsteinen turisthytte. Kort tur, men veldig flott teltområdet, eneste problemet her er at det er relativt lite fisk i vannet. Aner lite om kanoutleie dessverre. Men det finner du sikkert ved å google etter kano.
   Lykke til på telt og fisketur :)

   Slett